Een lid archiveren

Zegt een lid op, dan archiveer je het lid. Het telt dan niet meer mee voor je abonnement, maar blijft wel terug te vinden.

Zo doe je het

  1. Ga naar Ledenbeheer en klik op het lid.
  2. Klik op Opzeggen & archiveren en bevestig.
  3. Gearchiveerde leden vind je terug via het filter Archief boven de ledenlijst.

Goed om te weten

  • Na de bewaartermijn die je onder Vereniging hebt ingesteld, kun je bij een gearchiveerd lid Contactgegevens wissen. Naam en lidmaatschapsperiode blijven bewaard, de rest wordt definitief verwijderd.